WIRE 2024 2024-05-10 15:39:02

A "Rufém" Kft. látogatása a Wire 2024 kiállításon

Az áprilisban Düsseldorfban megrendezett „Wire 2024” az ipari huzal- és csőgyártás egyik legjelentősebb eseménye volt, ahol 65 országból több mint 2700 kiállító képviseltette magát.

 A rendezvényen alapanyaggyártók, gépgyártók és végtermékek előállítói egyaránt lehetőséget kaptak a bemutatkozásra. A kiállításra látogató kollégáink számára  ez remek alkalom volt a jelenlegi beszállítókkal való személyes találkozásra, szakmai kapcsolatok erősítésére és új kapcsolatok kiépítésére is.

Az idei rendezvény fő témája a fenntarthatóság volt, ez inspirálta a cégek innovatív megoldásait az ipari szektort is érintő kihívásokra. Az eseményt kísérő szakmai konferenciák tematikáját szintén ez határozta meg: Eco Metals, CO2 kibocsátás csökkentése, megújuló energiaforrások alkalmazása.

Az eseményen résztvevő kollégáink bővíthették ismereteiket a legújabb piaci trendekről, tájékozódhattak az aktuális változásokról, valamint ötleteket meríthettek a jövőbeli projektek és beruházások tervezéséhez. Összességében a Wire 2024 hasznos tapasztalat volt a „Rufém” Kft. számára, ami minden bizonnyal hozzájárul a cég versenyképességének további növeléséhez és fejlődéséhez.

(További képek a Galériában.)